Aktualizace doplňku Srovnáme.cz na Upgates & návod na aktivaci

Minulý týden jsme na platformě Upgates aktualizovali novou verzi doplňku!

Díky této aktualizaci si majitelé e-shopů na Upgates platformě mohou snadno aktivovat náš doplněk a umožnit tak zobrazení svých produktů na Srovnáme.cz. Jaké výhody aktualizace přináší?

  • Jednoduchá aktivace: Aktivace doplňku je jednoduchá a intuitivní, což umožňuje e-shopům rychle začít využívat výhod propojení s Srovnáme.cz.
  • Tracking pixel: Aktivací doplňku se automaticky propojí náš tracking pixel, který umožňuje sledovat počty konverzí, poskytující e-shopům důležitá data pro optimalizaci jejich prodejních strategií.

Máte e-shop na Upgates platformě a chcete využít výhod propojení s Srovnáme.cz? Návod na aktivaci doplňku naleznete níže. Buďte mezi těmi, kteří využijí tuto skvělou možnost a zvýší tak viditelnost svých produktů pro stovky tisíc nových zákazníků na Srovnáme.cz

Ve spolupráci s Upgates jsme si pro vás také nachystali BONUS 15% na první dobití, více o bonusu naleznete na tomto odkazu.

 

Návod na aktivaci:

Aktivace doplňku je díky skvělému technologickému propojení naprosto jednoduchá a zabere vám pár vteřin.

1. V administraci e-shopu kliknete na doplňky

2. Jakmile se vám zobrazí nabídka doplňků, vyhledáte “Srovname” a kliknete na Aktivovat. Následně je potřeba ještě tento krok potvrdit.

3. Doplněk máte aktivovaný a tracking pixel napojený. Momentálně stačí přihlásit se do klientské sekce (pokud ještě u nás nejste registrovaní, na e-mail vám příjdou přihlašovací údaje). V klientské sekci napojíte svůj feed produktů, dobijete kredit a nastavíte rozpočet, zbytek můžete nechat na nás.

 

Věříme, že inzerce na naší platformě vám přinese spoustu úspěchů a nových příležitostí! Další možnosti na rozvoj vašeho e-shopu a přínosné návody vám přineseme již brzy.

Pro více informací o doplňku nebo platformě Upgates navštivte tuto stránku.