Srovnáme se stalo Google CSS Premium Partnerem!

Už od roku 2017 vám Srovnáme zlepšuje viditelnost vašich produktů v rámci partnerství Google Comparison Shopping. Letos máme ale skvělou zprávu! Díky našim výsledkům jsme získali nejvyšší ohodnocení a stali se Google CSS Premium Partnerem.

Co přesně to znamená? Přečtěte si níže v článku.

Co je Google CSS program?

Partnerství s Googlem v rámci CSS (Comparison shopping) přináší e-shopům zvýšenou viditelnost produktů ve výsledcích vyhledávání Google Shopping. Tato spolupráce také poskytuje e-shopům možnost vylepšených reklamních kampaní díky rozšířeným funkcím a nástrojům, což přispívá k jejich úspěchu na trhu e-commerce.

V rámci CSS partnerství tedy vaše produkty inzerujeme nejen na našem vlastním srovnávači, ale také je můžeme propagovat přímo na Google, což přináší vašemu e-shopu větší dosah a viditelnost.

 

Jaké výhody přináší PREMIUM partnerství a co to znamená pro e-shopy?

Premium CSS partnerství oproti běžnému CSS partnerství přináší e-shopům přístup k rozšířené síti inzerujících, což znamená větší dosah a viditelnost jejich produktů nejen na našem srovnávači, ale také na platformě Google Shopping. To může vést k zvýšenému provozu na jejich webových stránkách a zvýšení prodejů.

Díky přístupu k exkluzivní síti máme možnost poskytovat e-shopům vyšší úroveň podpory a lépe optimalizovat jejich reklamní kampaně, což vede k lepším výsledkům a efektivitě jejich marketingových aktivit.

 

Získejte nejvyšší možnou viditelnost pro svůj e-shop s Google CSS Premium Partnerstvím a Srovnáme.cz!

Naše partnerství s Googlem v rámci CSS Premium přináší vašemu e-shopu nejen výhody rozšířené sítě inzerujících a větší dosah na platformě Google Shopping, ale také možnost získat vyšší úroveň podpory a optimalizace reklamních kampaní.

Chcete využít těchto výhod a maximalizovat viditelnost vašich produktů? Zaregistrujte se ještě dnes a začněte těžit z partnerství se Srovnáme, jakožto Google CSS Premium Partnerem!