Mnoho úprav feedu zvládnete s MERGADEM. Specifické úkony zrychlíte s jeho aplikacemi

Online správce feedů MERGADO Editor je účinný nástroj, který e-shopařům a marketérům ulehčuje život při nastavování inzerce pro formát Srovname.cz a přes 600 dalších reklamních kanálů. Správu obrázků, cenotvorbu a další specifičtější úkony přehledně vyřešíte v jeho rozšiřujících aplikacích. Přečtěte si, se kterými z nich vytvoříte ziskovější inzerci.

Odstraňte základní chyby ve svém feedu pro Srovnáme.cz pomocí MERGADA. Ve spolupráci s námi vydalo článek, který vás prakticky provede tvorbou bezchybných produktových dat.

Navštivte MERGADO Store

MERGADO Editor je základní nástroj, jehož funkce dokážete ještě rozšířit aktivováním dalších aplikací. Jejich kompletní nabídku najdete v MERGADO Store. Prodáváte s e-shopem i přes Heureku či Zboží.cz? Využijete zde i nástroje pro automatický bidding či párování produktů.

S jakými MERGADO aplikacemi vytvoříte ziskovější inzerci na Srovname.cz

Automatizovaná správa obrázků s Feed Image Editorem

Feed Image Editor je online aplikace pro zlepšení obrázkové inzerce a zvýšení prodejů vašeho e-shopu. Aplikace podporuje mnoho reklamních systémů a hromadně zpracovává obrázky podle jejich kritérií.

  • Začněte bezplatným Auditem obrázků, kterým odhalíte chyby ve své obrazové inzerci.
  • Vyzkoušejte Feed Image Editor na 30 dní zdarma a poznejte, kde všude navýší užitek pro váš e-shop.
  • Use casy, tipy a nápovědu najdete na webu aplikace.

Zisková cenotvorba s Pricing Foxem

S aplikací Pricing Fox účinně zautomatizujete cenotvorbu na e‑shopu a zbavíte se nutnosti ručního přeceňování zboží. Její pomocí se dostanete na vyšší příčky na reklamních kanálech a ohlídáte si pricing podle pohybu cen dalších e‑shopů.

  • Vyzkoušejte Pricing Fox na 30 dní zdarma a poznejte, kde všude navýší užitek pro váš e-shop.
  • Use casy, tipy a nápovědu najdete na webu aplikace.

Další šikovné aplikace

  • Clicking Goat –⁠ do vašeho exportu v MERGADO Editoru zapíše cenná data, jako první podporuje PPC reklamní systém Sklik a nově umožňuje napojení na OpenAI a využití umělé inteligence pro rychlou úpravu produktových dat
  • Fox Data+ –⁠ umožňuje monitorovat vývoj vašeho sortimentu na jednom místě
  • PPC Wolf –⁠ šetří čas při tvorbě kampaní Google Ads a Sklik, kampaně mohou být produktové, kategorické i pro weby „bez košíku“
  • Cron Runner –⁠ pomáhá spouštět důležité procesy na vašem webu, uplatní se při aktualizaci a importu produktů, ale i při udržení funkčnosti vašeho webu
  • MERGADO Translate –⁠ pro zahraniční expanzi automaticky přeložíte produkty nebo texty z webových stránek, které máte ve formátech zpracovatelných MERGADO Editorem

Vyzkoušejte si aplikace z MERGADO Storu. Jako nejvhodnější průvodce používáním některých z nich doporučujeme navštívit naše bezplatné webináře, které vám představí typické use casy a další možnosti jejich používání.