E-commerce day: Největší konference e-shopy v Brně právě přichází!

Celodenní událost E-commerce day je zaměřena na malé a střední e-shopy. Odborníci z různých oborů budou diskutovat o aktuálních tématech, která zajímají e-commerce komunitu. Pro provozovatele e-shopů je účast na této konferenci zcela zdarma.

Na 23. září 2023 máte důvod se těšit, protože se koná již čtvrtý ročník této události, tradičně v prostorách Impact Hubu v Brně. Program zahrnuje 20 přednášek a 10 workshopů, které pokrývají témata marketingu, práva, účetnictví, logistiky a inspirativních příběhů majitelů e-shopů, kteří dokázali dosáhnout úspěchu i v obtížných dobách.

Na místě budou k dispozici také partnerské stánky, kde si můžete projednat vaši situaci a případně navázat spolupráci, která pomůže posunout váš e-shop vpřed. Vzdělání a cenné informace budou doslova na dosah ruky. A samozřejmě nebude chybět ani zábava.

Po celý den vás budou provázet skvělí moderátoři a během přestávek budou k dispozici další aktivity, které vytvoří příjemnou atmosféru. Událost zakončí afterparty, kde budete mít možnost zapojit se do organizovaného networkingu, seznámit se s ostatními účastníky a třeba si dát i nějaký ten drink.

Srovname.cz je partnerem konference a rádi se s vámi na akci potkáme!