Klíčový pokrok v technologickém rozvoji za rok 2023

Zdokonalení obsahu pomocí AI

Na Srovnáme.cz v současné době využíváme umělé inteligence k tvorbě popisků v rámci produktů a jednotlivých kategorií. Naleznete u nás více než 4 miliony produktů z 10 tisíc e-shopů a 2000 kategorií. Mít správné popisky je velmi důležité pro SEO stránek, abychom dokázali přivést ještě více zákazníků.

AI Srovnáme

Rozvoj partnerské sítě

Rozšířili jsme primární funkce cenového srovnávače o rozsáhlou partnerskou síť zahrnující několik recenzních webů. Nad rámec pokračování partnerství se společností Google v rámci CSS programu, byla zahájena nová spolupráce se společností Microsoft. Srovnáme je nyní s součástí sítě Microsoft Advertising, jejíž výhodou pro vás je rozšíření reklamního prostoru inzerce na mnoha partnerských webech, jako Bing, Yahoo, Ecosia, MSN, DuckDuckGo a AOL.

Rozvoj partnerství Srovnáme

Rozvoj uživatelského rozhraní a funkcionalit

Do uživatelského rozhraní jsme přidali mnoho užitečných funkcí, jako jsou neomezený nebo denní limit čerpání rozpočtu na reklamu, nastavení automatických plateb tak, aby kampaně neztratily výkon, nebo stanovení cílového PNO. Krátký výčet nových nastavení a mnoho dalších pomáhá každý den několika tisícům e-shopů.

Uživatelské rozhraní

 

Vyzkoušejte platformu plnou příjemných změn vedoucích k novým úspěchům.

Nezávazně vyzkoušet